IEEE Türkiye ComSoc Yüksek Lisans Tez Ödülleri

by Arda İnceoğlu | Eyl 21, 2022

IEEE Türkiye Communications Society’nin düzenlemiş olduğu Yüksek Lisans Tez yarışmasında

  • Doktora öğrencimiz Kübra Duran “A Cognitive Lifecycle Methodology for IP address Management In Next Generation Core Networks” başlıklı tezi ile teorik alan birincilik ödülünü
  • Doktora öğrencimiz Talip Tolga Sarı “Datalink Layer Protocol Desing for Aerial Adhoc Networks” başlıklı tezi ile özel başarı ödülünü

almaya hak kazanmıştır. 

Öğrencilerimizi ve tez danışmanları Prof. Dr. Berk Canberk ve Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Seçinti’yi başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ieee_comsoc_tez_odulleri

İTÜ Bilgisayar Mühendisliği 

bf-hakkimizda
İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği eğitimi, 1980 yılında Elektrik-Elektronik Fakültesi bünyesinde kurulan Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile başlamıştır. Çağın gereklerine daha uygun bir eğitim verebilmek amacıyla, 1997 yılında Bilgisayar Mühendisliği aynı fakültenin bir bölümü olarak yeniden yapılanmıştır. 2010 yılında Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi'nin kurulmasıyla ilgili program ve bölümler yeni fakülteye aktarılmıştır. 
 
abetakreditasyon
İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Lisans Programı, ABET Mühendislik Akreditasyon Komisyonu (EAC) tarafından akredite edilmiş bir programdır, www.abet.org, (Criteria: Computer Engineering)

Lisans programı akreditasyonunun detayları için tıklayınız