Geleneksel olarak her yıl sektör temsilcileri ile öğrenci ve yeni mezunları buluşturan, İTÜ’de yılın en büyük etkinliklerinden biri olan İKZ’22 heyecanı başlıyor.

İTÜ Kariyer Zirvesi’nin 8.’si bu yıl “Girişimcilik ve İnovasyon” temasıyla gerçekleştirilecek olup; zirve temasıyla ilgili fintech, e- ticaret ve oyun gibi sektörlerde adını duyurmuş birçok StartUp / ScaleUp firmasını da zirvemizde ağırlayacağız.

Türk Hava Yolları ana sponsorluğundaki Zirve kapsamında, bilişimden denizciliğe, bankacılıktan enerjiye, makinadan inşaat ve tekstil sektörüne kadar, yeteneğe ihtiyaç duyan tüm sektörlerin katılım göstereceği İKZ’22, yüze yakın firma katılımı ile 8-10 Mart 2022 tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

Bu yıl sanal ortama adapte edilen etkinliğin interaktif yapısı sayesinde, firma temsilcileri ile daha etkin şekilde bir araya gelebilecek, tek tıkla özgeçmişinizi bırakabileceksiniz. Bunların yanında çeşitli paneller, iş-staj mülakatları, örnek olay çalışmaları, tea talk ve workshop etkinlikleriyle de kariyerinize kesintisiz bağlanabileceksiniz.

Etkinliğe katılmak için: itukariyerzirvesi.itu.edu.tr

İKZ’22’de görüşmek üzere!