İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2022 Yılı Bahar Dönemi bitirme tasarım projesi dersi kapsamında öğrencilerimiz final projelerini 22 Haziran 2022 Çarşamba Günü İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezinde üniversiteden ve sektörden gelen katılımcılara sundular. Dereceye giren öğrencilerimiz mezuniyet töreninde Sargetek sponsorluğunda ödüllerini teslim alacaklar. Sponsor firma Sargetek'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Dereceye giren çalışmalar;

1. "Information Extraction from Structured, Semi-Structured, and Unstructured Banking Documents" by Furkan Pala.
Danışman: Doç. Dr. Gülşen Eryiğit

2. "Learning Label Ranks for Multi-Label Classification" by Emine Darı.
Danışman: Prof. Dr. Gözde Ünal

3. "Time Sensitive Networking for improvement of Digital Twin Synchronization in Industrial Internet of Things" by Elaa Jamazi.
Danışman: Prof. Dr. Berk Canberk.

Dereceye giren ve bu dönem birbirinden başarılı projeler geliştiren tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.