Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans ve Doktora programlarına bu dönem kayıt olan  yeni öğrencilerin (bilimsel hazırlık öğrencileri dahil) ders kayıtları için Cuma günü saat 11:00-12:00 arasında Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü programları koordinatörü tarafından çevrimiçi toplantı düzenlenecektir. 

Toplantı bilgileri aşağıdaki gibidir.

Join Zoom Meeting
https://itu-edu-tr.zoom.us/j/99111834721?pwd=Q2VmQ1dNNFpJL291NHpMZXFickhIQT09
Meeting ID: 991 1183 4721
Passcode: 207022

Ders kayıtları ile ilgili öğrencilere e-posta gönderilmiştir. Öğrencilerin toplantı öncesine kadar e-postada belirtilen işlemleri tamamlamaları gerekmektedir.


Önemli notlar;

*** Öğrenciler, almak istedikleri dersleri toplantı öncesine kadar e-posta yoluyla paylaşılan forma doldurmak zorundadırlar.

[İlgili dosya bağlantısı e-posta yoluyla paylaşılmıştır]

*** Öğrenciler, almak istedikleri dersleri danışmanları ile birlikte belirlemek zorundadırlar.

*** Öğrenciler, almak istedikleri derslerin kontenjanı olmaması durumunda danışmanlarına bildirmelidirler. Danışmanların, bu dersleri perşembe günü saat 16:00'ya kadar program koordinatörüne bildirmesi gerekmektedir. Bu dersler lisansüstü eğitim enstitüsüne perşembe günü bildirilecek olup, uygun görülmesi halinde cuma günü toplantı öncesine kadar kontenjan artışı yapılacaktır.

*** Öğrenciler tarafından program koordinatörüne gönderilen kontenjan artırım talepleri dikkate alınmayacaktır. Sadece danışman hocaların istekleri değerlendirilecektir.

*** Kontenjan problemi olan derslerin kontenjanlarının artırılamaması olasılığını göz önünde bulundurarak öğrencilere toplantı öncesine kadar alternatif dersler belirlemelerini tavsiye ediyoruz.

*** Bilimsel hazırlık öğrencilerinin aşağıdaki formu toplantı öncesine kadar doldurmuş olmaları ve toplantı öncesinde hatice.kose@itu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. 
Bilimsel Hazırlık Ders Kayıt Formu

*** Bilimsel hazırlık derslerinden muaf olmak isteyen öğrencilerin öncelikle ilgili derslere kayıt olmaları gerekmektedir. Daha sonra, muafiyet için İTÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne başvurmaları gerekmektedir.

*** Programlar hakkında sıkça sorulan sorulara ve cevaplara aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.
Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü Programları


*** Ders kayıtları için program koordinatörü ve öğretim üyelerine mail göndermek yerine İTÜ Yardım sayfasından Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi birimini ve Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü İşlemleri kategorisini seçerek yardım bileti oluşturmanız gerekmektedir. 
Yardım Bileti Oluştur | Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi

*** Şifre alımı, teknik hata ve diğer işlemler için öğrenci işleri daire başkanlığına veya lisansüstü eğitim enstitüsüne yardım bileti oluşturabilirsiniz.

İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
İTÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü