Microsoft IMAGINE (I’M An enGINEer) Programı başvuruları başladı.

Microsoft IMAGINE (I’M An enGINEer) programı, Microsoft Türkiye ve üniversite öğrencileri arasındaki bağı güçlendirmeyi ve öğrencilerin teknolojiyle ilgili alanlarda kendilerini geliştirmelerine destek olmayı amaçlayan bir programdır. Program, daha erişilebilir bir dünya vizyonu çerçevesinde engelli öğrencilerin başvurularını da kabul eder.

1 Aralık- 1 Haziran  tarihleri arasında sürecek olan Microsoft IMAGINE programında;

• Microsoft Türkiye çalışanları öğrencilere mentorluk yapacaklar.

• Kariyer toplantıları ile öğrencilerin geleceğini şekillendirmesine yardımcı olacaklar.

• Teknik eğitimler sayesinde öğrencilerin akademik bilgilerini Microsoft Teknolojileri ile pratiğe taşıyacak ve yeni alanlarda uzmanlıklar kazandıracak.

• Öğrenciler Microsoft Türkiye’nin üst düzey yöneticileriyle ve  Microsoft çalışanlarıyla tanışma ve soru sorma imkânı bulacaklar.

• Öğrenciler Microsoft ve iş ortakları iş birliğiyle düzenlenen ideathon, hackathon ve datathon gibi etkinliklere katılmaya hak kazanacaklar.

Programla ilgilenen öğrenciler 19 Kasım 2021 tarihine kadar başvurularını tamamlayabilirler.

• Yapay Zekâ, Veri Bilimi, IoT, DevOps Süreçleri, İş Analitiği gibi bulut teknolojilerine ilgili ve bu alanlarda çalışmalara katılmış olan,

• Üniversitenin 3 veya 4. sınıfında öğrenim gören,

• Program kapsamında kendini geliştirdiği alanları, atölye çalışmaları ve seminer gibi etkinliklerle üniversitedeki arkadaşlarına aktarmaya gönüllü olan,

• Her yıl Microsoft’un dünya genelinde düzenlediği, ödüllü Imagine Cup yarışmasına katılmaya hevesli olan,

• Microsoft Learn'deki gibi eğitimler ve sertifikalarla eğitimine devam etmeye hevesli olan

öğrenciler başvurularını aşağıdaki bağlantı yardımıyla tamamlayabilirler.

Başvuru linki: https://forms.office.com/r/TjvhmbcDiU