EELISA (European Engineering Learning Innovation and Science Alliance),  toplumda  ortak bir  mühendis modeli tanımlamayı ve uygulamayı amaçlayan Avrupa'daki farklı ülkelerin Yüksek Öğrenim Kurumlarının oluşturduğu Avrupa Üniversite Birliği'dir. Daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

https://eelisa.eu/what-is-eelisa/

İstanbul Teknik Üniversitesi bu birliğin bir ortağıdır. Bu sebeple öğrencilerimiz ortak üniversiteler tarafından açılan, Bilgisayar Mühendisliği ders planında karşılığı olan ve  EELISA yoluyla sunulan dersleri alabilirler.

Bu dönem 22.10.2021 - 11.02.2022 tarihleri arasında Friedrich-Alexander Universitat Erlangen-Nurnberg tarafından “Innovation & Leadership” başlıklı ders açılacaktır. Öğrencilerimiz bu dersi alıp başarıyla geçtikleri takdirde bu dersi 8. dönem dersi olan "BLG 442E - Tech.&Innov. Mng.for Inf.Tech." yerine saydırabileceklerdir. Konu ile ilgili sorularınızı bm@itu.edu.tr adresine e-posta yoluyla bildirebilirsiniz.  

Bu dersi almak isteyen öğrencilerin 8 Ekim 2021'e kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvuru ve daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

“Innovation & Leadership” Course @ EELISA