Commencis Firması çalışanları tarafından 2020-2021 Eğitim yılı Bahar döneminde Bölümümüzde "BLG440E - Project 2" dersi verilmiştir.

Öğrencilerimiz ders kapsamında React Native ve Flutter kütüphaneleri kullanarak mobil bankacılık uygulaması geliştirmiş ve finans teknolojileri (FinTech) konusunda bilgi ve deneyim sahibi olmuştur.

Öğrencilerimiz yine ders kapsamında mobil uygulama geliştirme ve test araçları, yazılım geliştirme hayat döngüsü vb. iyi mühendislik uygulamalarını deneyimleyerek projeleri kapsamında kullandılar.

Hızlı değişen bilişim teknolojilerinde Ülkemizde faaliyet gösteren firmaların Bilgisayar Mühendisliği eğitimine katkısının çok önemli olduğu değerlendirmekteyiz.

Commencis Firmasının İTÜ Bilgisayar Mühendisliği eğitimine verdiği katkı sebebiyle başta Fatih İşbecer olmak üzere dersi Bölümümüz ile koordine eden Duru Kızılkayak'a ve dersi özenle yürüten Murat Ergun, Mustafa Erşahin, Aylin Kerimoğlu, Uğur Kılıç, Mertcan Yığın, Utku Şahin, Arda Özerten ve Sertan Arığ'a teşekkür ederiz.