Öğretim üyemiz Dr. Mehmet Tahir Sandıkkaya'nın Türkiye koordinatörü olarak Avusturya, İsviçre ve Finlandiya'da yer alan araştırma kurumlarının ortaklığıyla AB Horizon 2020 Future Emerging Technologies tarafından fonlanan, uzun vadeli bilişim projelerini ERA-NET kapsamında desteklemek amacıyla kurulan CHIST-ERA'ya sunulan "Sustainable Watershed Management Throught IoT-Driven Artificial Intelligence" başlıklı projesi desteklenmeye hak kazandı. Viyana Teknik Üniversitesi (TU Wien)'nde doktora sonrası araştırmacı olarak görev yapan mezun öğrencimiz Dr. Atakan Aral Avusturya koordinatörü olarak projede yer aldı.

Hocamız Dr. M. Tahir Sandıkkaya ve mezunumuz Dr. Atakan Aral'ı tebrik ediyor, projede başarılı olmalarını diliyoruz.

chist_era_slider__9nov2020