Turkey Programming Contest | inzva

by Fahrettin Ay | May 18, 2022
Son Başvuru Tarihi: 18 Temmuz 2022, saat 17:00
inzva,  30 Temmuz ve 18 Eylül’de iki aşamalı ulusal bir yarışma olan Turkey Programming Contest’i Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ortaklığında düzenleyecektir.  Rekabetçi programlamayı (competitive programming) üniversite öğrencileri arasında yaygınlaştırmayı, öğrencilere takım olma bilincini aşılamayı, öğrencilerin kısıtla zamanda problem çözme yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlamayı amaçlayan bu yarışmaya Türkiye’de okuyan ve yarışma kriterlerini sağlayan lisans öğrencileri üçer kişilik takımlar halinde başvuru yapabilirler. 

Detaylı bilgi ve başvuru için:
https://inzva.com/algorithm/contest/2022/turkey-programming-contest-2022

Ön eleme linki:

https://algoleague.com/contest/online-programming-contest-2022/description

Son Başvuru Tarihi:
18 Temmuz 2022, 17:00

İTÜ Bilgisayar Mühendisliği 

bf-hakkimizda
İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği eğitimi, 1980 yılında Elektrik-Elektronik Fakültesi bünyesinde kurulan Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile başlamıştır. Çağın gereklerine daha uygun bir eğitim verebilmek amacıyla, 1997 yılında Bilgisayar Mühendisliği aynı fakültenin bir bölümü olarak yeniden yapılanmıştır. 2010 yılında Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi'nin kurulmasıyla ilgili program ve bölümler yeni fakülteye aktarılmıştır. 
 
abetakreditasyon
İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Lisans Programı, ABET Mühendislik Akreditasyon Komisyonu (EAC) tarafından akredite edilmiş bir programdır, www.abet.org, (Criteria: Computer Engineering)

Lisans programı akreditasyonunun detayları için tıklayınız